Daniel Standard

Daniel Standard използва „бисквитки“ с цел подобряване на своята функционалност и ефективност.
За повече информация, моля запознайте се с Политиката за ползване на „бисквитки“.

Изграждане на цялостно софтуерно решение

съобразено изцяло с нуждите на Вашата компания

Стратегия и консултация

Правилната стратегия е най-важната стъпка за реализирането на отличен софтуерен или уеб продукт, който да притежава в себе си всички качества да развие Вашата компания. Запознаването с дейността на компанията, проучването на потребителите, опознаването на пазара и изграждането на структура са само част от стратегията, която ние от Daniel Standard прилагаме, за да можем максимално добре да задоволим Вашите клиенти и потребители. 

Научи повече

Изграждане на прототип

Прототипът е основният визуален инструмент, който помага на всички от екипа да се координират и организират, като благодарение на него разработчиците имат ясна представа за елементите, които след това ще изработват. Неговата основна цел е да покаже на клиента как ще бъдат структурирани страниците преди разработчиците да започнат работа. Нашият екип създава прототип на всяка една от страниците в уеб продукта, който подлежи на разработка. След като бъде одобрен от собственика, разработчиците започват неговото изграждане.

Създаване на удобен интерфейс

Автентичния дизайн винаги е актуален и адаптивен, това е така защото при него не се ползват шаблони, всеки детайл се изработва от дизайнера. Нашият екип подхожда индивидуално към всеки продукт, като изработват дизайнът, така че да олицетворява същността и характера на Вашата марка, без значение дали продавате продукт или предлагате услуга. Уникалният дизайн прави Вашия продукт различен от масовката в интернет и помага в класирането му на по-високо място в търсачките.

Разработка на софтуерния продукт

Преди да започнем същинската разработка, екипът ни заедно с клиента уточняват, както цялостната концепция и структурата на всички функционалности, така и разпределението на разработката във времето. След приключване на всеки отделен етап се допитваме до Вашето мнение, по този начин елиминираме грешки, пропуски и забавяния още в хода на работата. Стараем се да обясняваме подробно всяка стъпка, която правим, за да може клиентът да е спокоен и сигурен в резултата, който ще получи.

Проверка на качеството и одобрение

Етапът, в който се финализират всички детайли и се проверяват функционалностите на изработената услуга се нарича тестване. Тук се изпробва работата на всички линкове и връзки, прави се преглед през различни браузъри, тества се административния панел, регистрацията на потребителите и техните пароли. При нас в Daniel Standard работят професионални тестери, които проверяват всеки детайл от изработения уеб продукт и дават своето одобрение за окончателното му пускане в интернет пространството.

Внедряване и обучение

Внедряването е компексен процес, в който ние активно си сътрудничим с нашия клиент. В процеса на разработка нашият екип научава Вашите специфични методи на работа и настройва софтуера, така че най-добре да прилегне на Вашият бизнес и дейност. Помагаме на Вашият персонал да се запознае с всички детайли по работата със софтуера и компетентно да борави с внедрените функции.

Поддръжка и развитие

Техническата поддръжка е важен фактор за всяка фирмена структура, тъй като цели да осигури непрекъсваем работен процес. Ние от Daniel Standard предлагаме цялостна техническа поддръжка, ефективен контрол и мониторинг на софтуерният продукт. Нашите експерти са сертифицирани професионалисти, които се стремят всеки технически проблем да бъде бързо констатиран и отстранен в най-кратки срокове. Правилната поддръжка е ключът към развитието на успешен и посещаван уеб продукт.