Daniel Standard

Daniel Standard използва „бисквитки“ с цел подобряване на своята функционалност и ефективност.
За повече информация, моля запознайте се с Политиката за ползване на „бисквитки“.

Oбезпечаваме вашият продукт

Гарантираме непрекъсваемост на работните процеси.

Техническата подръжка, която предлагаме е предназначена за всички наши клиенти и за всички, които искат да бъдат сигурни в безпроблемната работа на своите софтуерни или уеб продукти. Обезпечаваме Вашият продукт, като в същото време осигуряваме гладко протичане на рутинните процеси и контрол при управлението на услугите. Използвайки широк набор от подходи, ние елиминираме всяка появила се техническа неизправност и гарантираме висококачествено обслужване. Нашето единствено желание е Вие да сте спокойни и технически обезпечени при работата си със софтуерния продукт.

Обслужване и техническа поддръжка

С цялостната техническа поддръжка предлагаме ефективен контрол и мониторинг, като осигуряваме отстраняване на евентуално възникнали проблеми свързани с правилното функциониране на Вашите уеб продукти. Нашите експерти са сертифицирани професионалисти, които се стремят всеки технически проблем да бъде бързо констатиран и отстранен в най-кратки срокове.

Отстраняване на технически проблем при възникване

В Daniel Standard работят екип от професионалисти, които се грижат за правилното и безпроблемно функциониране на Вашите софтуерни или уеб продукти. Нашият екип отстранява бързо и навременно всякакви технически проблеми от спешно обновяване на информация, отстраняване на бъгове и защита от хакери, до проблеми с хостинга и домейна на Вашият уеб продукт. Технологиите непрекъснато се променят, затова ние Ви предлагаме сигурност, надеждност и бързина при отстраняването на възникнали технически проблеми.

Отстраняване на технически проблем при възникване

В Daniel Standard работят екип от професионалисти, които се грижат за правилното и безпроблемно функциониране на Вашите софтуерни или уеб продукти. Нашият екип отстранява бързо и навременно всякакви технически проблеми от спешно обновяване на информация, отстраняване на бъгове и защита от хакери, до проблеми с хостинга и домейна на Вашият уеб продукт. Технологиите непрекъснато се променят, затова ние Ви предлагаме сигурност, надеждност и бързина при отстраняването на възникнали технически проблеми.

Архивиране и възстановяване  на продукта

Всички наши продукти са редовно архивирани с цел възтановяване при необходимост. Вие ще можете бързо и лесно да възтановите загубените база данни и отново да обслужвате Вашите клиенти и потребители.

Тестване на продукта преди  пускане в експлоатация

При нас в Daniel Standard работят професионални тестери, които проверяват всеки детайл от разработения уеб продукт и дават своето одобрение за окончателното му пускане в интернет пространството.

Мониторинг на продуктка

Нашите специалисти извършват цялостен мониторинг и следят за правилното функциониране на Вашият уеб продукт. След направения анализ, даваме оценка на работата на продукта и разработваме стратегия за бъдещо развитие.

Сървър или хостинг за Вашия уеб продукт

В Daniel Standard осигуряваме всичко необходимо за Вашият софтуерен или уеб продукт включително домейн и хостинг, а при по-голям проект на Ваше разположение е и наш собствен сървър.

Грижим се за нашите клиенти и партньори

Ефективната комуникация е ключът към безупречна техническа поддръжка. Нашият екип се състои от висококвалифицирани експерти, правещи всичко възможно да разрешат Вашите проблеми и нужди. Ние сме тук, за да Ви подкрепим и да Ви осигурим най-новите и най-иновативните софтуерни решения за разгръщане на Вашия бизнес потенциал.

Подобрения и развитие

Ако искате Вашият софтуерен или уеб продукт да отговаря на динамичната онлайн среда, както и на непрекъснатите изисквания на потребителите е нужно периодично да подобрявате неговите функционалности. Ние постоянно се запознаваме с нововъведенията относно техническата поддръжка и ще Ви предложим най-добрият и успешен план за развитие на бизнеса Ви.

Подобряване на  продукта

Нашият екип се стреми да подобрява и развива наличните функционалности на Вашият уеб продукт, като в същото време следим и за цялостното развитие на бизнеса Ви. С нас си гарантирате спокойствие и сигурност на продукта.

Оптимизиране на производителността

В Daniel Standard се грижим и за оптимизиране на производителността на Вашата компания. С внедряването на различни софуерни продукти подпомагаме организацията на производството и въвеждането на иновации в процеса.

Добавяне на нови функционалности

Добавянето на нови функционалности зависи от нуждите на Вашата организация, като това от една страна улеснява работата на самия софтуерен продукт, а от друга, улеснява и работата с Вашите клиентите.

Индивидуални решения за поддръжка 24/7

Поддръжката на един софтуерен или уеб продукт е много важна част, както за неговото развитие, така и за неговата сигурност и актуалност. Нашият технически екип е на Ваше разположение 24 часа 7 дни в седмицата и е готов да отговори на всички технически запитвания, които имате. Бъдете спокойни, защото Вашият уеб продукт е в сигурни ръце.

Поддръжка на индивидуални софтуерни продукти

Правилната поддръжка е ключът към развитието на успешен и посещаван уеб продукт. Индивидуалният софтуерен продукт изисква вземането на индивидуални решения относно неговата техническа поддръжка. Според особеностите на софтуера, нашите специалисти извършват различни технически действия, които подобряват неговата актуалност, функционалност, дизайн и много други детайли необходими, за неговото правилно фунциониране. От нас ще получите бързина, опитни специалисти, постоянен мониторинг и най-вече приятелско отношение.

Допълнително обсужване

SEO оптимизацията е най-важният процес за популяризирането на Вашите софтуерни или уеб продукти. Затова ние от Daniel Standard започваме подготовката по SEO оптимизацията още със стартирането на Вашият проект. Изработваме специална стратегия, която е строго индивидуална и е насочена към Вашата конкретна бизнес ниша. Предлагаме Ви пълна маркетинг консултация, адекватни съвети и конкретни идеи, които незабавно да приложите във Вашата работа. На нас може да разчитате и за съпътстващите маркетингови кампании при популяризирането на Вашият софтуерен или уеб продукт.