Daniel Standard

Daniel Standard използва „бисквитки“ с цел подобряване на своята функционалност и ефективност.
За повече информация, моля запознайте се с Политиката за ползване на „бисквитки“.

Уеб платформа

Неограничени възможности за реализация на Вашите идеи

Уеб базираната платформа Ви дава възможност да разгърнете потенциала на своя бизнес. Тя включва в себе си място за публикуване, четене и отговор на различни обяви или друг вид материали. Създадените от нас платформи са гъвкави, интуитивни и удобни за потребителите, изработени са по последни технологични и маркетинг изисквания, като по този начин създават предпоставка за висока посещаемост от потенциални клиенти. 

Да дадем летящ старт на вашата уеб платформа

Персонализираната уеб платформа увеличава потенциала на Вашият бизнес.

Платформа за покупко-продажба

Уеб платформите за покупко-продажба са специализирани системи, които включват в себе си голям набор от функционалности и решения, създадени да задоволят потребностите на потребителите. Ние изработваме иновативни, лесни за употреба и с поглед в бъдещето платформи, които разширяват Вашият бизнес.

Платформа за недвижими имоти

В Daniel Standard разработваме платформи за недвижими имоти както за по-малки агенции, така и за компании които предлагат имоти освен на територията на старната, но в чужбина. Включваме разнообразни модули като админ панел, подробни описания, снимки, карти, неограничен брои категории и много други, според идеята на клиента.

Платформа за обучение

Платформата за обучение дава възможност за управление на образователният процес на всички нива, чрез нея усвоявате бързо и трайно полезна информация. Ако искате да обучавате качествено много хора наведнъж, ние ще изработим за Вас платформа за обучение с всички специфични функционалности според желанията Ви.

Платформа за споделяне

Платформите за споделяне събират търсещи и предлагащи на едно място. В Daniel Standard изработваме платформи за споделяне на всякаква информация. Работим съвместно с Вас, за да изградим една успешна и активна общност. Този тип платформи са широко застъпени, като техният брой непрекъснато расте.

Интернет портал

Изработването на интернет портал се различава с това, че към него е насочен голям поток от посетители. Възможността му да съхранява неограничено количество информация в това число и мултимедийна го прави привлекателен за различно по тип съдържание.

Вашата уеб платформа

С разраборването на персонализирана уеб платформа, Вие увеличавате максимално потенциала на Вашият бизнес. Ние сме на Ваше разположение за всякакви идеи и концепции за изработка на уеб платформа за Вашата компания. Възможностите са неограничени.

Комбинираме красота и полезност за впечатляващ дизайн

Очаровайте Вашите клиенти с уникален дизайн и удобен интерфейс.

В Daniel Standard работят екип от дизайнери, които използват своята креативност и високите технологични умения, за да създадат за Вас впечатляващ и уникален дизайн. По този начин се изгражда дигитална идентичност на уеб палтформата, която Ви отличава от всички останали. Удобният интерфейс позволява на Вашите клиенти да се ориентират лесно и бързо в палтформата, по този начин се създава уникално потребителско изживяване, което спомага за изграждането на успешния имидж на компанията. Адаптивният дизайн помага на Вашите потребители да разглеждат уеб платформата на всички видове мобилни устройства и да ползват цялата функционалност на платформата. 

Проучване и анализ на потребителската аудитория

Към всеки наш клиент имаме индивидуален подход. Изучаваме нуждите и целите Ви, като се стремим максимално да вникнем в характеристиките на бизнеса Ви и да извадим на преден план всички отличителни черти, който да удовлетворят високите изисквания на клиентите. За да изградим успешна уеб платформа, която да привлича клиенти проучваме детайлно както целевата аудитория, така и пазарната ниша и конкуренцията. Изучаваме мотивацията и потребностите на потенциалните клиенти и бъдещите партньори на Вашият проект. Нашият екип разработва стратегия, която акцентира върху ключови действия, които удовлетворяват целевата аудитория.

Ключови функционалности в уеб платформата

Специфични функционалности създадени в полза на потребителите.

Уеб платформите, които Daniel Standard разработва са изцяло уникални, кодирани от нулата с персонализиран дизайн и код според нуждата на вашият бизнес. Във всяка уеб платформа влагаме специфични, ключови функционалности, които ще отличат Вашата уеб платформа от останалите на пазара. По този начин увеличаваме продуктивността и имиджа на компанията. Според вида си разработената уеб палтформа може да съдържа различни функционалности като въвеждане на информация, публикуване на снимков материал, водене на продуктов каталог, видео материали, езикови версии, форма за запитвания и всичко, което ще допринесе за удовлетворяването на Вашите клиенти и партньори.

Индивидуално решение за поддръжка и развитие на Вашите клиенти

За да се поддържа една уеб платформата тя има нужда от функционалности, които ще накарат Вашите клиенти да се чувстват сигурни и добре информирани. Ние от Daniel Standard разработваме в нашите уеб платформи всички канали за комуникация с клиентите, по този начин те се чувстват спокойни и удовлетворени от работата с Вас.

Интелигентна комуникация чрез лайф-чат

Най-добрата практика за предоставяне на първокласно общуване с клиентите на живо е чрез онлайн чат. По този начин клиентът с един клик и без много усилия може да получи информацията, която го интересува. Комуникацията и връзката с клиента са от ключово значение за успхът на Вашият бизнес.

Приемане на въпроси чрез билетна система

Една от полезните практики в обслужването на клиенти е билетната система за приемане на въпроси. Получавайки номер на билет, цялата кореспонденция се води под съответният номер, по този начин се изготвя план за действие и клиентът получава бърз и навременен отговор на своите въпроси.

Даване на съвети и препоръки

Централна част в уеб платформата заема комуникацията с клиентите, затова бързата и навременна реакция е същината за изграждането на доверие към Вашата комапния. Изпращането на писма до клиентите изгражда дългосрочни взаимоотношения с тях и остава чувство на удовлетвореност у клиента.

Удобен и лесен административен панел за контрол на цялата платформа

Създаваме специален административен панел, изцяло съобразен със съдържанието на уеб платформата. По този начин имате пълна свобода да обновявате информацията на платформата по всяко време, без да притежавате специални технически умения. Административният панел Ви дава възможност да променяте съдържанието на секциите, да управлявате връзките с потребителите, да редактирате категориите от продукти и услуги, както и да изграждате различни нива на достъп за отделни служители. Панелът е създаден, така че да може да бъде управляван от различни мобилни устройства, независимо къде се намирате.

Успешното развитие

За да се популяризира и подобри един бизнес е нужно да се разработи ефективна маркетингова стратегия. Daniel Standard разполага с екип от професионалисти, които прилагат всички умения и техники с цел популяризирането на Вашата уеб платформа по възможно най-добрият начин. Използваме статистически изследвания, за да създадем насока за увеличаване позицията на уеб платформата в системата за класиране на страници. Потенциала на онлайн маркетинга за подобряване на Вашият бизнес е голям. Екипът ни води стратегическа маркетинг кампания, която помага да изпреварите конкуренцията и да се затвърдите на лидерска позиция на пазара.

Изграждане на уеб платформата 

В Daniel Standard изработваме уникални, качествени и ефективни уеб патформи, които работят изцяло за успеха на Вашия бизнес.

Изграждането на една успешна уеб платформа съчетава в себе си добра стратегия, детайлно проучване, красив дизайн, разработка по последни стандарти на работа и най-важното - правилно менажиране и маркетинг. Само така един онлайн продукт може да се превърне в успешен и да работи ефективно и изцяло в полза на бизнеса.

 • Стратегия и консултация
 • Изграждане на прототип
 • Автентичен дизайн
 • Разработка
 • Проверка на качеството
 • Техническа поддръжка
 • SEO
 • Правилната стратегия е най-важната стъпка за реализирането на отличен софтуерен или уеб продукт, който да притежава в себе си всички качества да развие Вашата компания и да привлече нови потребители и клиенти. Запознаване с дейността на компанията, проучване на потребителите, клиентите и пазара, изграждане на структура са само част от стратегията, която ние от Daniel Standard прилагаме, за да можем максимално добре да задоволим Вашите клиенти и потребители. Научи повече
 • Протутипът е основният визуален инструмент, който помага на всички от екипа да се координират и организират. Благодарение на него разработчиците имат ясна представа за елементите, които след това ще изработват. Неговата основна цел е да покаже на клиента как ще бъдат структурирани страниците преди разработчиците да започнат работа. Нашият екип създава протутип на всяка една от страниците в уеб продукта, който подлежи на разработка. След като бъдат одобрени от собственика, разработчиците започват работа по него.
 • Създаването на автентичен дизайн е създаване на идентичност на уеб продукта. Дизайнерите на Daniel Standard подхождат индивидуално към всеки клиент, като изработват дизайнът, така че да олицетворява същността и характера на Вашата марка, без значение дали продавате продукт или предлагате услуга. Автентичния дизайн винаги е актуален и адаптивен, това е така защото при него не се ползват шаблони, всеки детайл се изработва от дизайнера, като в същото време се създава един модерен уеб продукт с перфектна визуализация и отлично работещи функционалности.
 • Разработката на проекта е двустранен процес и зависи до голяма степен от добрата комуникация на разработчика с клиента. Преди да започнем същинската разработка, екипът ни заедно с клиента уточняваме цялостната концепция и структурата на всички функционалности. Обясняваме подробно всяка стъпка, която правим, за да може клиентът да е спокоен и сигурен в резултатът, който ще се получи. След приключване на всеки етап от изработката, запознаваме клиентът с постигнатите резултати, като по този начин елиминираме грешки, пропуски и забравяния още в хода на работата. 
 • Етапът, в който се финализират всички детайли и се проверяват функционалностите на изработената услуга се нарича тестване. При нас в Daniel Standard работят професионални тестери, които проверяват всеки детайл от изработения уеб продукт и дават своето одобрение за окончателното му пускане в интернет пространството. Изпробва се работата на всички линкове и връзки, прави се преглед през различни браузъри, тества се административния панел, регистрацията на потребителите и техните пароли. Проверява детайлно целият уеб продукт, включително и валидността на написания код. 
 • Техническата поддръжка е необходима както на Вас, така и на Вашият уеб продукт. Тя е важен фактор за всяка фирмена структура, тъй като цели да осигури непрекъсваем работен процес. Нашите експерти са сертифицирани професионалисти, които се стремят всеки технически проблем да бъде бързо констатиран и отстранен в най-кратки срокове. Ние предлагаме ефективен контрол и мониторинг, като осигуряваме правилно функциониране на Вашите уеб продукти. Правилната поддръжка е ключът към развитието на успешен и посещаван уеб продукт.
 • SEO оптимизация на уеб продукт означава с прилагането на различни техники по-лесно да се открива дадената уеб страница и да се изкачи до по-горни позиции в търсачките. Индексирането на търсачките и придвижването на уеб продукта високо в класацията се определя от различни фактори. Тук се появяват нашите специалисти, които работят заедно с клиента, за да подберат правилните ключови думи, описания и заглавия, за постигането на успешна оптимизация и висока ефективност на Вашият продукт.
Научи повече
Нека реализираме
Вашият индивидуален софтуер
 • Вашата
  идея
  Достигнали сте до етап, в който трябва да преминете на следващо ниво от своето развитие и имате вече готова идея.
 • Търсене на
  разработчик
  Ние поемаме от тук :)
  Намерихте най-подходящият разработчик, който ще вдъхне живот на Вашите идеи и ще Ви помогне да планирате всеки етап.
 • Развиване на
  концепцията
  Помагаме Ви да усъвършенствате своята бизнес концепция, като внасяме различни иновации в проекта.
 • Избор на екип
  от разработчици
  Нашият екип разполага с най-подходящите специалисти, според спецификата на Вашият проект.
 • Разработка
  на проекта
  Работим ефективно върху реализацията на проекта, като покриваме всички Ваши изисквания и постигаме заложените цели.
 • Тестване и
  проверка
  Тестваме съдържание и функционалност във всеки възможен сценарии, като едновременно подобряваме качеството на работа на продукта.
 • Пускане в експлоатация
  Процеса на разработка е приключил и вече може да преминете към следващият етап на популяризиране на проекта.
 • Техническа
  поддържка
  Получавате 12 месечна поддръжка при възникване на нужда от корекции на съществуващите модули и страници.
 • Достигнали сте до етап, в който трябва да преминете на следващо ниво от своето развитие и имате вече готова идея.
 • Намерихте най-подходящият разработчик, който ще вдъхне живот на Вашите идеи и ще Ви помогне да планирате всеки етап.
 • Помагаме Ви да усъвършенствате своята бизнес концепция, като внасяме различни иновации в проекта.
 • Нашият екип разполага с най-подходящите специалисти, според спецификата на Вашият проект.
 • Работим ефективно върху реализацията на проекта, като покриваме всички Ваши изисквания и постигаме заложените цели.
 • Тестваме съдържание и функционалност във всеки възможен сценарии, като едновременно подобряваме качеството на работа на продукта.
 • Процеса на разработка е приключил и вече може да преминете към следващият етап на популяризиране на проекта.
 • Получавате 12 месечна поддръжка при възникване на нужда от корекции на съществуващите модули и страници.
Напред Безплатна консултация