Daniel Standard

Daniel Standard използва „бисквитки“ с цел подобряване на своята функционалност и ефективност.
За повече информация, моля запознайте се с Политиката за ползване на „бисквитки“.

Успешното мобилно приложение

Daniel Standard Ви помага да разширите своето цифрово присъствие.

Днес всеки притежава поне едно смарт устройство и прекарва голяма част от времето си взирайки се в екрана му. Телефонът и таблетът не са просто технологични играчки, а средство, с което все повече хора търсят всякакви стоки и услуги. Най-често се създават бизнес приложения, развлекателни приложения и приложения като допълнителен инструмент на вече съществуващ бранд. Мобилните приложения са подходящи за всякакъв тип бизнес, точно затова днес са сред най-предпочитаната инвестиция, която ще изведе Вашата компания директно пред погледа на купувача. Чрез създаване на едно мобилно приложение Вие и Вашият бизнес започва да съществува практически навсякъде и по всяко време, мащабите са неограничени. 

Концепция

Реализирай своята идея за мобилно приложение с Daniel Standard.

Екипът на Daniel Standard преобразява Вашата идея в мобилно приложение. Ние развиваме и подобряваме замисълът, които имате, за да изработим за Вас приложението, от което имат нужда Вашите клиенти. Всеки аспект от апликацията е внимателно обмислен, за да постигнем очакваният резултат.

Бизнес приложения

За да отговарят на постоянно нарастващите изисквания на потребителите, собствениците на различни бизнеси улесняват своята работа чрез мобилни приложения. Мобилната апликация разработена от Daniel Standard предлага цялостно решение и поглед върху процесите в даден бизнес. Лесно може да управлявате достъпа на различни служители, да разпределяте задачи, да анализирате и проследявате различни процеси директно от смартфона си.

Развлекателни приложения

Днес всеки притежава поне едно смарт устройство и прекарва голяма част от времето си пред екрана му. Развлекателните мобилни приложения са заели голяма част от пазара за мобилни апликации, като предимството е, че се харесват на различни по възраст потребители. Ние от Daniel Standard сме на Ваше разположение за изработката на всяка Ваша идея за мобилна игра или друга развлекателна платформа, която искате да развиете.

Приложения като допълнителен инструмент

В Daniel Standard разработваме приложения като допълнителен инструмент на вече съществуващ бранд. Когато сте развили своя бизнес, но искате да да увеличите клиентите, тогава идва на помощ мобилното приложение. Мобилната апликация е лесен начин да накарате своите потребители постоянно да разглеждат Вашите продукти и услуги. Много световни брандове имат мобилна апликация на своите магазини, по този начин улесняват с пъти клиентите от цял свят. 

Достъпен за вашите потребители

Нашите мобилни приложения са съвместими с всички операционни системи.

 • Притежатели на iPhone, iPad и iWatch

  IOS на Apple е втората по популярност мобилна операционна система, използват я само притежателите на iPhone, iPad и iWatch. Според целевата аудитория и желанието на нашият клиент разработваме мобилното приложение за операционната система, на която ще се ползва. След Вашето одобрение качваме мобилното приложение в онлайн магазина App Store, от където всички могат да го изтеглят.

 • Притежатели на мобилни  устройства, работещи с Android OS

  Android е най-популярната операционна система и се използва от голям брой производители на смартфони и други умни устройства. За Вашите потребители, които използват мобилни устройства работещи с Android, разработваме мобилно приложение според всички стандарти и изисквания за тази операционна система. След всички тестове и оценки, качваме апликацията в мобилния магазин Google Play Store, откъдето може да бъде изтеглена.

 • Притежатели на устройства,  работещи с други OS

  Нашият екип разработва мобилни приложения за устройства работещи на други операционни системи. За коя операционна система ще създадем мобилното приложение зависи от Вашите конкретни цели, спецификите на Вашият бранд и таргет аудиторията. Готовата мобилна апликация е достъпна на онлайн магазина на конкретната операционна система.

Изграждане на мобилно приложение

Дайте ни идея и ние ще свършим останалото!

Нашият екип има опит в създаването на мобилни приложения от избистрянето на идеята до качването на апликацията в платформата за цифрова дистрибуция на приложения. Заедно с Вас ние изработваме стриктен план-график и активно участваме в извършването на всички анализи свързани с нуждите на потребителите, пазарното проучване, функционалностите и цялостната маркетинг стратегия.

Стратегия и консултация

Избистрянето на идеята е ключов момент преди започване на същинската работа по мобилното приложение. Преди да започнем каквато и да е работа ние консултираме и предлагаме най-добрите решения за конкретния бизнес, както и всички новости в областта на мобилните приложения.

Изграждане на прототип

Винаги създаваме протутип на мобилната апликация, по този начин клиентът добива представа за визуалното оформление и детайлите на приложението, като това създава предпоставка за подобряване качеството на мобилното приложение.

Автентичен дизайн

Автентичният дизайн и лесната работа с приложението са от съществено значение за популярността на мобилната апликация. Нашите дизайнери и разработчици прилагат последните тенденции при изработка на мобилни приложения и работят единствено и само за създаването на висококачествен продукт, който да удовлетворява както Вас, така и Вашите клиенти.

Разработка на приложението

Във всеки един етап от разработката на приложението ние се консултираме с Вас, като по този начин Ви даваме свободата и възможността да променяте функциите по време на самото изграждане на мобилното приложение. Така изработените от нас мобилни приложения са висококачествени, ефективни и успешно се реализират в патформите за апликации.

Проверка на качеството и одобрение

Предварителното тестване на апликацията ще доведе до откриване на несъвършенствата и оценка на потребителското изживяване. Нашата компания разполаза с екип от професионални тестери, които работят за подобряването и разширяването на Вашето мобилно приложение.

Поддръжка и развитие

Ние предлагаме цялостна поддръжка и развитие след пускането на апликацията в платформата за мобилни приложения. Като компания, която винаги е в крак с новите мобилни тенденции, може да разчитате на нас за нововъведения и оптимизация на вашето приложение по всяко едно време.

SEO

За оптимизиране на мобилните приложения и качване на позицията на апликацията в рейтинга на магазина използваме различни SEO техники. Ключовите думи и фрази са важни, защото те имат описваща функция на приложението. Това оптимизиране е важна стъпка в бъдещото популяризиране на мобилното приложение.

Push Notification или Известие директно в джоба на потребителя

Един от най-ефективните инструменти за ангажиране вниманието на потребителите на едно мобилно приложение е изпращането на Push Notifications. Това са известия, които се появяват автоматично на екрана на смарт устройството, дори и когато потребителят не ползва активно апликацията. В границите на разумното, това дава шанс да напомняте за своя бранд, да промотирате нова стока или услуга, да известявате промоции и награди. Креативността при създаването на кратките съобщения е важна, тъй като от това зависи ползването на Вашата апликация от потребителите. Нашият екип мисли не само за вашето мобилно приложение, но и за начина, по който ще достигате до своите бъдещи клиенти. Ние Ви помагаме да ангажирате потребителите и да печелите нови клиенти.

Интеграция с друг софтуерен продукт

Мобилното приложение може да се интегрира с друг софтуерен продукт като уеб платформа, сайт или да се интегрира директно към конкретна бизнес система. Това е плюс, от който се възползват много компании, които искат да достигнат до голям брой потребители.

 • Интеграция с уеб платформа или сайт

  Интеграцията с мобилно приложение Ви позволява да достигате до повече потребители, да ангажирате тяхното внимание и да увеличите приходите си.

  Научи повече
 • Интеграция с бизнес система

  Имате възможност да виждате, управлявате и координирате всички процеси в своята компания от разтояние, дори и чрез Вашият смартфон.

  Научи повече
 • Комуникация с хардуерен продукт или устройство

  Свързването на Вашето мобилно приложение с устройство или друг хардуер Ви позволява да оптимизирате целият работен процес.

  Научи повече
 • регистрация и вход на потребители от платформата

  Предоставяме възможност на потребителите Ви да се регистрират в уеб платформата директно от мобилното приложение, по този начин винаги ще сте близо до клиента.

 • добавяне на новина или продукт в уеб платформа

  През мобилното приложение Вие можете лесно да управлявате Вашата платформа като добавяте новини, публикувате обяви или редактирате продуктите си.

 • извършване на покупка или резервация

  Потребителите могат да ползват платформата или сайта директно от смартфона си. Това им дава свобода да пазаруват или да правят резервации лесно, бързо и удобно.

 • интеграция със софтуерна система във вашият бизнес

  Интегрирането на мобилно приложение със Вашата софтуерна система Ви позволява ефективно да управлявате своите екипи, продукти и системи отдалечено.

 • добавяне на информация във вашата бизнес система

  Мобилното приложение Ви дава възможност да задавате различни задачи и да оперирате спрямо възможностите на ERP системата.

 • достъп до справки и отчети или друга информация

  През мобилната апликация може да проверявате всички справки и отчети на Вашият бизнес независимо къде се намирате, като в същото време имате пълен контрол върху работата.

 • комуникация с едно или повече устройства

  Имате възможност успешно да комуникирате с едно или няколко устройства чрез мобилно приложение. Да събирате, анализирате и предавате данни от тези устройства.

 • предаване на информация от и към устройство

  За да улесните протичането на бизнес процесите във Вашето предприятие, може да получавате и предавате конкретни данни към свързаните устройства чрез мобилно приложение.

 • дистанционно управление на устройствата

  Интегрираните помежду си устройства могат да се управляват дистанционно чрез мобилна апликация директно от Вашият смартфон.

Удобен панел за администрация  на Вашето приложение

Лесно управлявате и поддържате сами своето мобилно приложение.

Административният панел е един от най-важните части при изработката на всички софтуерни или уеб продукти в това число и на мобилните приложения. Ние от Daniel Standard предлагаме на своите клиенти собствена система за управление на съдържанието. Тя се разработва за всеки клиент и проект индивидуално и е наш собствен продукт. Вие разполагате с профил, от който управлявате Вашият контролен панел, като може да променяте цялата информация на мобилното приложение, да добавяте или изтривате елементи, както и да правите корекции на съдържанието. Всяка една промяна през административния панел веднага променя съответната информация в публичната част на мобилното приложение, така че работата с него е много отговорна.

Домейн и уеб страница за Вашето приложение

Създаването на уеб страница към Вашето мобилно приложение допринася за неговото рекламиране и популяризиране. За всички наши клиенти ние от Daniel Standard предоставяме домейн и уеб станица към изработеното от нас мобилно приложение. Вашите потребители ще могат да изтеглят приложението директно от уеб сайта. По този начин предоставяйки го за ползване на голям брой потребители, Вие увеличавате както Вашият имидж, така и популярността на Вашето мобилно приложение.

Маркетинг стратегия и привличане  на потребители

 В Daniel Standard подхождаме индивидуално към всеки един клиент, като създаваме за него продукт с отличаващ се стил, удобен и адаптивен дизайн и лесен за употреба административен панел. Нашият екип работи по цялостното изграждане на визията на Вашето мобилно приложение, като съставяме план и стратегия за привличане на повече потребители. Разполагаме с маркетинг специалисти, които чрез полезни съвети и оптимални решения развиват и усъвършенстват Вашата идея. Притежаваме необходимите ресурси и използваме всички възможни канали за популяризиране мобилното приложение.

Нека реализираме
Вашият индивидуален софтуер
 • Вашата
  идея
  Достигнали сте до етап, в който трябва да преминете на следващо ниво от своето развитие и имате вече готова идея.
 • Търсене на
  разработчик
  Ние поемаме от тук :)
  Намерихте най-подходящият разработчик, който ще вдъхне живот на Вашите идеи и ще Ви помогне да планирате всеки етап.
 • Развиване на
  концепцията
  Помагаме Ви да усъвършенствате своята бизнес концепция, като внасяме различни иновации в проекта.
 • Избор на екип
  от разработчици
  Нашият екип разполага с най-подходящите специалисти, според спецификата на Вашият проект.
 • Разработка
  на проекта
  Работим ефективно върху реализацията на проекта, като покриваме всички Ваши изисквания и постигаме заложените цели.
 • Тестване и
  проверка
  Тестваме съдържание и функционалност във всеки възможен сценарии, като едновременно подобряваме качеството на работа на продукта.
 • Пускане в експлоатация
  Процеса на разработка е приключил и вече може да преминете към следващият етап на популяризиране на проекта.
 • Техническа
  поддържка
  Получавате 12 месечна поддръжка при възникване на нужда от корекции на съществуващите модули и страници.
 • Достигнали сте до етап, в който трябва да преминете на следващо ниво от своето развитие и имате вече готова идея.
 • Намерихте най-подходящият разработчик, който ще вдъхне живот на Вашите идеи и ще Ви помогне да планирате всеки етап.
 • Помагаме Ви да усъвършенствате своята бизнес концепция, като внасяме различни иновации в проекта.
 • Нашият екип разполага с най-подходящите специалисти, според спецификата на Вашият проект.
 • Работим ефективно върху реализацията на проекта, като покриваме всички Ваши изисквания и постигаме заложените цели.
 • Тестваме съдържание и функционалност във всеки възможен сценарии, като едновременно подобряваме качеството на работа на продукта.
 • Процеса на разработка е приключил и вече може да преминете към следващият етап на популяризиране на проекта.
 • Получавате 12 месечна поддръжка при възникване на нужда от корекции на съществуващите модули и страници.
Напред Безплатна консултация