Daniel Standard

Daniel Standard използва „бисквитки“ с цел подобряване на своята функционалност и ефективност.
За повече информация, моля запознайте се с Политиката за ползване на „бисквитки“.

Стратегия и консултация

Създадени специално за Вас

Правилната стратегия е най-важната стъпка за реализирането на отличен софтуерен или уеб продукт, който да притежава в себе си всички качества да развие Вашата компания. Запознаването с дейността на компанията, проучването на потребителите, опознаването на пазара и изграждането на структура са само част от стратегията, която ние от Daniel Standard прилагаме, за да можем максимално добре да задоволим Вашите клиенти и потребители.

Запознаване с дейността

Всяка компания има своите характерни потребности и нужди по отношение на бизнеса си. Преди да започнем работа по изграждане на онлайн продукта, ние от Daniel Standard се запознаваме подробно с дейността на фирмата, проучваме детайлно гамата от продукти и услуги, които предлага, както и цялостния бранд, който е изградила до момента. Това ни дава възможност да определим ясни цели и стратегии относно бъдещата ни работа. По този начин гарантираме отличен краен резултат, реализиран навреме и с възможно най-висока възвръщаемост на инвестицията.

Проучване на потребителите, клиентите и пазара

Бързо развиващата се технологична среда дава възможност на всяка компания да покаже своите продукти и услуги на клиенти и потребители от всяка точка на земното кълбо. За да отговорим на търсенето, екипът ни от специалисти проучва и анализира целевата аудитория според нейните характеристики, като в същото време изучава нуждите на крайните потребители и оценява каква е пазарната среда в момента. Така разбираме какво е нужно като визия, функционалности и навигация, за да привлечем максимален брой потенциални клиенти.

Изграждане структура на съдържанието и информацията

Правилното структуриране на страниците в един софтуерен или уеб продукт, дава възможност на неговите посетители да намират по-лесно съдържанието, което търсят. Визуалната структура се представя чрез неговата навигация или т.нар. меню. Ние от Daniel Standard подхождаме индивидуално към всеки уеб продукт и се съобразяваме изцяло с характерните особености на всяка една компания. Така създаваме интуитивна навигация, която гарантира успешното ползване от потребителите и в същото време е ефективна за бизнеса Ви.

Акценти в бизнеса

Акцент се поставя на всичко, което носи полза за потребителя, като по този начин сме сигурни, че клиентът вижда, това което го интересува. Чрез акцентирането върху важните аспекти на компанията, Вие ще покажете на бъдещите си клиенти с какво сте интересни и с какво се отличавате от конкуренцията. Каква ще е Вашата сратегия и на какво ще акцентира компанията, това са въпроси, на които ние от Daniel Standard също ще дадем компетентното си мнение, защото знаем че това е важно както за Вас, така и за Вашият бизнес.

Послание

Първите думи, с които представяте това, което предлагате са ключови за предизвикване на интереса на потенциалните Ви клиенти. С посланието трябва ясно се покажат резултатите, които Вашият продукт или услуга дават и това, което Ви отличава от конкурентите на пазара. Ние от Daniel Standard ще Ви предложим грабващи вниманието послания, които може да използвате, както за да рекламирате Вашите продукти, така и за да наложите Вашето име на пазара.

Изготвяне на стратегия на проекта

Един от основните фактори при изготвянето на уеб продукт е неговото предварително планиране, като е важно да се уточни неговата тематика, дейност и целевата аудитория. Собственикът трябва предварително да има ясно обособена идея какво би желал да постигне с помоща на създадения уеб продукт. Екипът ни е подготвен и дава своето компетентно мнение във всяка една част от изготвянето на стратегията на проекта, като целта е да създадем за Вас успешен бизнес проект, който да работи ефективно и да удовлетворява търсенето на Вашите потребители.