Daniel Standard

Daniel Standard използва „бисквитки“ с цел подобряване на своята функционалност и ефективност.
За повече информация, моля запознайте се с Политиката за ползване на „бисквитки“.

Кариери

Бурното развитие на IT технолигиите през последното десетилетие създава необходимост от развитие на все повече компетентни кадри. Ние в Daniel Standard работим с нашите колеги като предлагаме възможности и опит за израстване в професионален план. Фокусираме се главно върху развитието на хората. Нашата цел е да създадем, както традиции в обучението, така и подготвени кадри, които имат необходимите качества и са конкурентоспособни на пазара на IT специалисти.

Сътрудничество и Стажантски програми

Кандидатствайте сега и станете част от нашата стажанска програма. Предлагаме Ви стаж в две направления за лингвисти и за програмисти. Чрез тези стажански програми Вие имате възможност да се изградите като добри специалисти и да израстнете в кариерата си.

За лингвисти

Запишете се за стаж по специално разработена програма на Daniel Standard за студенти от чуждоезиковите специалности на Филологическия факултет.

Запиши се за стаж arrow

За програмисти

В Daniel Standard предлагаме стаж и възможност за развитие на бъдещи програмисти. Стажанската програма Ви помага да увеличите своите знания и да развиете уменията си в IT сферата.

Запиши се за стаж arrow

Присъединете се към нас

entertainment

Екипна среда

Успехът на нашата компания се основава на ефективната екипна работа и съртудничество между всички колеги. При нас ще откриете продуктивен екипен дух и приятелска атмосфера, което неминуемо допринася за успешното приключване на фирмените проекти. Всички членове на екипа внасят свой собствен опит и експертен потенциал и спомагат за постигането на отличен краен продукт и изключително доволни клиенти.

Ценности

Ние сме екип, който развива както продуктите и услугите на нашите клиенти и партньори, така и компанията. Професионалистите, които работят в Daniel Standard са хората, които задават стандарта в IT решенията. Предлагаме на нашите клиенти едни от най-иновативните, модерни и гъвкави решения на пазара. Отлични резултати, доверие и корекност са нашите ръководни принципи.

entertainment
entertainment

Усъвършенстване

Една от основните ни цели е да подпомогнем развитието на ИТ специалистите в България, като разширяваме техния кръгозор с различни програми и стажове. В Daniel Standard набираме, развиваме и ангажираме бъдещи специалисти като насърчаваме тяхното професионално представяне в целия IT сектор.