Daniel Standard

Daniel Standard използва „бисквитки“ с цел подобряване на своята функционалност и ефективност.
За повече информация, моля запознайте се с Политиката за ползване на „бисквитки“.

Вдъхновете вашите клиенти

Надграждането е най-печелившият бизнес модел за една успешна компания.

Идентичност и Красив дизайн

Красивият уеб дизайн съчетава в себе си дизайн съобразен с фирмената Ви идентичност и отлично представяне на информацията в уеб сайта. Екипът ни разполага с професионалисти, които създават за нашите клиенти лого, уникален дизайн и визия съобразена с цветовете и стилът на Вашата компания.

Изграждане на  удобен интерфейс

Визуалната йерархия създава ред, в който уеб страниците са изработени така, че да имат смисъл за потребителите и те да ги използват активно. За да постигнем по-голям успех, заедно определяме реда и местата на елементите в страниците, така че да съответстват на имиджа на Вашият бизнес.

Ориентиран към потребителите

Важно е сайтът да е създаден спрямо сферата на Вашият бизнес и да отговаря максимално добре на търсенето на клиентите. Сайтовете, които изработваме са изцяло ориентирани към потребителите, като предварително се запознаваме с характера на Вашата фирма и нуждите на вашите клиенти.

Ефективна структура

Архитектурата на един уеб сайт е ключът към успеха на Вашият бизнес. В разработените от нас уеб сайтове изграждаме най-подходящата и максимално ефективна структура съобразена със спецификите на Вашият бизнес. Клиентът е доволен, защото се ориентира бързо и лесно в страниците на Вашият сайт.

Достъпен от различни устройства

За да направите своя бранд максимално достъпен и да отговорите на търсенето е нужно да създадете своя сайт достъпен на различните мобилни устройства. Нашият екип разработва мобилна версия за всички наши клиенти, които искат да са  максимално близо до своите потребители.

Оптимизация за интернет търсачките

SEO оптимизиране означава чрез прилагане на различни техники Вашият сайт да се изкачи на по-горни позиции в търсачката и бързо и лесно да се открива от потребителите. Нашите специалисти прилагат всички техники за оптимизация още от стартитането на изработката на Вашият уеб сайт. 

Работа по изграждане

Създаваме качествени, интуитивни и ефективни софтуерни и уеб продукти, които работят изцяло за успеха на Вашият бизнес.

Изграждането на един успешен софтуерен или уеб продукт съчетава в себе си добра стратегия, детайлно проучване, красив дизайн, разработка по последни стандарти на работа и най-важното правилно менажиране и маркетинг. Само така един онлайн продукт може да се превърне в успешен и да работи ефективно и изцяло в полза на бизнеса. С ясни цели, добра комуникация и поглед в детайла, ние Ви осигуряваме стабилност, доверие и сигурност. Така гарантираме изграждането на полезен софтуерен или уеб продукт, който ще очарова не само Вас, но и Вашите клиенти.

Научи повече

Стратегия и консултация

Правилната стратегия е най-важната стъпка за реализирането на отличен софтуерен или уеб продукт, който да притежава в себе си всички качества да развие Вашата компания. Запознаването с дейността на компанията, проучването на потребителите, опознаването на пазара и изграждането на структура са само част от стратегията, която ние от Daniel Standard прилагаме, за да можем максимално добре да задоволим Вашите клиенти и потребители.
Научи повече

Изграждане на интерфейс

Протутипът е основният визуален инструмент, който помага на всички от екипа да се координират и организират, като благодарение на него разработчиците имат ясна представа за елементите, които след това ще изработват. Неговата основна цел е да покаже на клиента как ще бъдат структурирани страниците преди разработчиците да започнат работа. Нашият екип създава протутип на всяка една от страниците в уеб продукта, който подлежи на разработка. След като бъдат одобрени от собственика, разработчиците ни започват работа по него.

Създаване на автентичен дизайн

Дизайнерите на Daniel Standard подхождат индивидуално към всеки клиент, като изработваме дизайнът, така че да олицетворява същността и характера на Вашата марка, без значение дали продавате продукт или предлагате услуга. Уникалния дизайн, освен че Ви прави различни от масовката в интернет, но и Ви помага в класирането на уеб продукта на по-високо място в търсачките. Автентичния дизайн винаги е актуален и адаптивен, това е така защото при него не се ползват шаблони, всеки детайл се изработва от дизайнера. 

Разработка на проекта

Преди да започнем същинската разработка, екипът ни заедно с клиента уточняваме, както цялостната концепция и структурата на всички функционалности, така и разпределението на разработката във времето. След приключване на всеки отделен етап се допитваме до Вашето мнение, по този начин елиминираме грешки, пропуски и забавяния още в хода на работата. Ние от Daniel Standard обясняваме подробно всяка стъпка, която правим, за да може клиентът да е спокоен и сигурен в резултатът, който ще получи.

Проверка на качеството и одобрение

Етапът, в който се финализират всички детайли и се проверяват функционалностите на изработената услуга се нарича тестване. Тук се изпробва работата на всички линкове и връзки, прави се преглед през различни браузъри, тества се административния панел, регистрацията на потребителите и техните пароли. При нас в Daniel Standard работят професионални тестери, които проверяват всеки детайл от изработения уеб продукт и дават своето одобрение за окончателното му пускане в интернет пространството.

Поддръжка и развитие

Техническата поддръжка е важен фактор за всяка фирмена структура, тъй като цели да осигури непрекъсваем работен процес. Ние от Daniel Standard предлагаме цялостна техническа поддръжка, ефективен контрол и мониторинг на софтуерният продукт. Нашите експерти са сертифицирани професионалисти, които се стремят всеки технически проблем да бъде бързо констатиран и отстранен в най-кратки срокове. Правилната поддръжка е ключът към развитието на успешен и посещаван уеб продукт.

SEO

SEO оптимизация на уеб продукт означава с прилагането на различни техники по-лесно да се открива дадената уеб страница и да се изкачи до по-горни позиции в търсачките. Ние работим заедно с клиента, за да подберем най-правилните ключови думи, описания и заглавия, специфични за Вашата компания. SEO оптимизацията се е доказала като един мощен инструмент за постигане на високи резултати, които водят както до увеличение на трафика към уеб продукта, така и до успешното реализиране на продажби от него.

Нека направим уеб сайта Ви по-добър

Дайте на Вашият сайт всичко, от което има нужда и той ще Ви се отплати с доволни клиенти!

Маркетинг и акценти  на бизнеса

Маркетингът е динамична наука, тъй като потребностите и желанията на потребителите в глобален мащаб се променят много бързо. Затова и най-важната стъпка в маркетинга е планирането. Ние от Daniel Standard акцентираме върху това, което Ви отличава от останалите на пазара и Ви помагаме да развиете успешен и дългосрочен маркетингов план. Добре обмислената стратегия и ясно определените маркетингови цели са в основата на рекламата, която води до увеличаване на клиентите и потребителите.

Нововъведения и подобрения

Колкото и добър уеб продукт да имате, винаги идва момент, в който ще се наложи да внесете нововъведения и подобрения в него. Това се налага освен от диманичната онлайн среда, но и от промяната на вкусовете на самите потребители. Въвеждането на нови функционалности и подобряването на работата на уеб сайта улеснява всички потребители. Нашите специалисти непрекъснато се запознават с иновациите в технологичния свят, така надграждаме не само себе си, но и уеб услугите на нашите клиенти. 

360 градусово заснемане на бизнеса

Чрез заснемането на висококачествени панорамни снимки клиентите придобиват пълна престава за цялостната визия на обекта Ви, като едновременно с това имат възможността виртуано да се разходят в него. В Daniel Standard разполагаме с доверен и сертифициран фотограф на Google Business View, който професионално ще заснеме Вашия хотел, ресторант, офис, магазин, фитнес зала или друг бизнес. С добавяне на виртуална разходка, Вашият уеб сайт става уникален и привлекателен, като в същото време получавате предимство пред останалите в търсачката.

Направете ъпгрейд

Позволете на Вашият бизнес да се разрасне.

За нашите клиенти, които имат специфични изисквания за точно определени функционалности, разработваме индивидуален софтуерен продукт. Покриваме нуждите на Вашата компания, като получавате само онези функции, които наистина Ви трябват. По този начин оптимизирате разходите и цялата ежедневна дейност на служителите. Нашият екип внедрява различни модули, които подпомагат Вашата дейност, като в същото време улесняват работата с клиентите. Индивидуалните софтуерни решения са за всички, които искат да повишат ефективността на компанията и да удовлетворят своите клиенти. Научи повече

Удобно управление на съдържанието

Daniel Standard притежава собствена CMS система разработена специално за нашите клиенти и партньори.

Система за управление на съдържанието е вид приложен софтуер, който позволява на собственикът сам да публикува и редактира съдържанието в уеб сайта си. Екипът на Daniel Standard е разработил своя собствена и иновативна Система за управление на съдържането, която е максимално опростена, бърза и лесна за употреба от нашите клиенти и партньори. Изградена е така, че да предлага максимална сигурност за данните в сайта. Вие сами ще си обновявате информацията в сайта, ще публикувате нови характеристики, снимки, езици и въобще всичко, което искате да смените по изгледа и съдържанието, без да се притеснявате, че нещо ще се обърка.

Нека реализираме
Вашият индивидуален софтуер
 • Вашата
  идея
  Достигнали сте до етап, в който трябва да преминете на следващо ниво от своето развитие и имате вече готова идея.
 • Търсене на
  разработчик
  Ние поемаме от тук :)
  Намерихте най-подходящият разработчик, който ще вдъхне живот на Вашите идеи и ще Ви помогне да планирате всеки етап.
 • Развиване на
  концепцията
  Помагаме Ви да усъвършенствате своята бизнес концепция, като внасяме различни иновации в проекта.
 • Избор на екип
  от разработчици
  Нашият екип разполага с най-подходящите специалисти, според спецификата на Вашият проект.
 • Разработка
  на проекта
  Работим ефективно върху реализацията на проекта, като покриваме всички Ваши изисквания и постигаме заложените цели.
 • Тестване и
  проверка
  Тестваме съдържание и функционалност във всеки възможен сценарии, като едновременно подобряваме качеството на работа на продукта.
 • Пускане в експлоатация
  Процеса на разработка е приключил и вече може да преминете към следващият етап на популяризиране на проекта.
 • Техническа
  поддържка
  Получавате 12 месечна поддръжка при възникване на нужда от корекции на съществуващите модули и страници.
 • Достигнали сте до етап, в който трябва да преминете на следващо ниво от своето развитие и имате вече готова идея.
 • Намерихте най-подходящият разработчик, който ще вдъхне живот на Вашите идеи и ще Ви помогне да планирате всеки етап.
 • Помагаме Ви да усъвършенствате своята бизнес концепция, като внасяме различни иновации в проекта.
 • Нашият екип разполага с най-подходящите специалисти, според спецификата на Вашият проект.
 • Работим ефективно върху реализацията на проекта, като покриваме всички Ваши изисквания и постигаме заложените цели.
 • Тестваме съдържание и функционалност във всеки възможен сценарии, като едновременно подобряваме качеството на работа на продукта.
 • Процеса на разработка е приключил и вече може да преминете към следващият етап на популяризиране на проекта.
 • Получавате 12 месечна поддръжка при възникване на нужда от корекции на съществуващите модули и страници.
Напред Безплатна консултация